Schilderwerk

Dat een goed stukje schilderwerk essentieel is voor het onderhoud van uw woning is algemeen bekend. Daarom is het belangrijk dat dit vakkundig wordt uitgevoerd.

Wat is dan niet makkelijker dan dit door een erkend schildersbedrijf te laten uitvoeren! Waar ons bedrijf zich vooral op richt is de particulieren sector; ook voor bedrijven en woningbouwverenigingen wordt regelmatig werk verricht. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit onderhoud en restauratie van huizen en gebouwen. De verf soort die wij gebruiken relateert aan het soort project van uitvoering.


Van het moderne Sigma of Sikkens  sigment tot de ouderwetse standolieverf van Boonstoppel.

Binnenschilderwerk
Niet alleen aan de buitenzijde, maar ook van binnen verdient uw woning  toch eigenlijk alle aandacht. Hierin hebben we tal van opties  en producten. Wat dacht u om op de wanden van uw woning glasvlies aan te brengen?  Dit product is niet alleen duurzaam maar ook scheuren en oneffenheden kunt u hier mee wegwerken. Doordat je glasvlies in vele soorten en maten hebt en eindeloos van kleur kan veranderen is dit product voor alle doeleinden geschikt voor zowel in huis , op de kinderkamer als op kantoor.

Ook het verzorgen van spuitwerk is voor ons geen probleem. Het spuiten van wanden en plafonds, het kan allemaal. Of bent u erg decoratief ingesteld en houdt u meer van behang? Zo ziet u maar er zijn legio mogelijkheden en manieren te combineren voor een complete metamorfose van uw woning!

Laat de vakman uw sfeer creëren!

Garantie
Garantie op schilderwerk wordt door de schildersbranche organisatie (bedrijfschap schilders) op de uitvoerende aangesloten bedrijven opgelegd. Deze is standaard drie jaar en deze kan met een tussenliggende beurt verlengd worden met nog eens 2 jaar. Vraag hiernaar en laat dit uitvoerig in uw offerte vastleggen, wat u keuze op dit gebied is geworden.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u vrijblijvend een prijsopgave aan uw bedrijfspand of woning, dan staan wij altijd voor u klaar!

Vraag nu uw offerte aan!